Lebih daripada 700 produk dijual disini
Khusus untuk anda ↓

Epm capsule BELI

RM 250

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Jika berminat sila sms atau whatsapp 016-4650338

Penjual: Firdaus
Detail produk:
Kenapa EPM CAPSULE menjadi Pil Seks paling laris di Malaysia???

Kelebihan Energy Power Men (EPM Capsule):

Membesarkan saiz zakar

Memanjangkan zakar.

Menambah kuantiti dan kualiti air mani

Air mani/sperma subur, berpotensi untuk isteri hamil.

Menambah ketegangan zakar.

Menjadikan zakar anda bertambah keras seperti kayu.

Merawat zakar bermasalah.

Masalah cepat pancut dan tak tahan lama.

 Mencegah penyakit Kardiovaskular.

Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan.

Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin.

Menjadikan anda Lelaki Hebat ketika 'beraksi', sihat & bertenaga.

Menghilangkan stress

Sesuai sebagai ubat diabetes/gout.

Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder

Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi.

[]Pos percuma ke seluruh Malaysia

[]Jaminan dari saya jika produk saya tidak berkesan dan tidak original.

[]100% Original !!!

# EMOSI DAN MINDA ISTERI AKAN TERGANGGU BILA TIDAK MENDAPAT KEPUASAN YG SEBENAR DALAM HUBUNGAN#

Sebotol RM250

3 botol RM600

Maklumat lengkap di www.rahsiafirdaus.com

Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338
Lihat Detail

Kau Yang Kunanti BELI

RM 31

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand:



119.2122
Detail produk:
Sinopsis
“Mira muak tahu tak dengan janji abang tu. Janji yang tak mungkin abang akan tunaikan kerana dalam hati abang hanya ada Sofiana. Mira ni cuma pengubat kesunyian abang aje. Atau mungkin sekadar pelepas nafsu abang di saat abang menginginkan Sofiana!” - Amirah

Hati yang terluka sukar untuk dipujuk hanya dengan kata-kata indah. Bagi Amirah kepercayaan yang diberikan buat suami hilang begitu sahaja tika cinta dan sayangnya diabaikan.

“Mira jangan lupa. Mira tu masih isteri abang yang sah!” - Hakim

Tidak pernah terniat dalam hati Hakim ingin melepaskan Amirah daripada hidupnya. Dia pernah melakukan kesilapan dan dia akan pastikan semua itu tidak akan berulang lagi. Dia akan lakukan apa sahaja untuk mendapatkan Amirah semula.

“Jangan ingat aku akan biarkan kau berdua bersama semula. Sampai ke mati aku takkan biarkan. Hakim milik aku seorang!!! Aku akan musnahkan satu-satunya jalan untuk Hakim kembali kepada Amirah! Kau memang silap Amirah kerana cari pasal dengan aku!!!” - Sofiana

Bagi Sofiana, Amirah perampas! Mereka berdua harus dipisahkan selama-lamanya. Lalu, pelbagai cara dilakukan untuk menjayakan rancangannya itu. Demi membuktikan kata-katanya, Hakim berusaha keras untuk memenangi hati Amirah. Namun ia tidaklah semudah yang disangka. Hati Amirah terlalu keras untuk dicairkan.

Bagi Amirah pula, apa yang dilakukan adalah untuk menjaga hak anaknya sendiri. Biar apa orang kata, dia tidak peduli. Kerana mereka tidak akan faham nasib anak yatim piatu seperti dirinya. Lalu, dalam keterpaksaan, Amirah mempertaruhkan lagi kehidupannya dalam satu perjanjian. Perjanjian yang bakal merubah perasaan masing-masing. Apakah perjanjian yang telah dipersetujui oleh Amirah dan Hakim? Mampukah Amirah tetap dengan pendiriannya untuk tidak terbuai dengan godaan suami sendiri?

H.A: #27.00
Lihat Detail

Episod Cinta Harlys BELI

RM 25

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Reference: Lovenovel



119.2122
Detail produk:
Sinopsis Kerana satu peristiwa hitam, Harith dan Arlyssa disatukan dalam sebuah ikatan pernikahan. Namun, ikatan itu hanya sekadar di atas kertas, Enam tahun mereka berpisah kerana ego masing-masing. Pertemuan yang diatur oleh Puan Ainidan Syed Yusri memaksa Arlyssa kembali bersama Harith dengan status ISTERI.

“Bilik ni ke bilik kita?” “Apa dia? Bilik kita? Sejak bila pulak ada istilah ‘bilik kita’?!” “Err.. kalau bukan bilik kita, bilik siapa?” “Ni bilik saya! Kalau awak nak tidur, awak boleh tidur saja di mana-mana pun tapi bukan di bilik ni dan bukan di bilik-bilik yang lain sebab bilik-bilik tu semua dah ada orang punya!”

Pergaduhan sudah seperti makanan ruji buat Harith dalam hidup bersama Arlyssa. Tapi Harith tersangat sabar. Dan sekeras kerak nasi, akhirnya lembut juga jika direndam dengan air. Begitulah juga dengan hati Arlyssa. Semakin hari rasa sayang dan cinta semakin berkembang mekar di dalam hati. Tambah manis apabila cinta yang dihulur berbalas kembali. Terasa dunia milik mereka.

Perhubungan yang semakin menemui titik kebahagian tiba-tiba dilanda badai. Perkahwinan yang menjadi rahsia dalam keluarga Harith akhirnya terbongkar. Penolakkan dari Puan Hasnah memberi tamparan besar kepada Harith. Dia berbelah bahagi. Di kanan isteri, di kiri pula ibu kandung.

Masalah yang sedia ada semakin bertimpa dengan kewujudan Najwan dan Humaira yang mempunyai misi untuk menghancurkan rumah tangga pasangan ini. Siapa Najwan? Siapa pula Humaira? Dan adakah bahagia akan selamanya bersama mereka?

H.A: #21.25
Lihat Detail

Kinetic Sand BELI

RM 44

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand: Kinetic Sand



119.2122
Detail produk:
ciri-ciri khas yang lembut dan elastik
Mess percuma. Kinetic Sand hanya melekat kepada dirinya sendiri dan tidak kepada anda
Selalu mengalir keluar
Menenangkan dan santai untuk bermain dengan
Great untuk kanak-kanak dan orang dewasa
Bukan toksik
Anti-mikrob


Sand kinetik adalah 98% pasir dan 2% sihir, di mana 'ajaib' ejen ikatan yang menyebabkan pasir melekat hanya untuk dirinya dalam rumpun lembut. Ini aliran pasir-dalam-usul dan bentuk seperti pasir basah, tetapi meninggalkan permukaan benar-benar kering dan mess-percuma. Apabila tekanan dikenakan ke Kinetic Pasir, ia menyimpan bentuknya membolehkan semua jenis sculpting dan membentuk. Sand kinetik adalah betul-betul boleh diguna semula dan ia tidak pernah kering keluar. Serta tidak toksik, Kinetic Sand adalah anti-mikrob dan juga mematuhi standard keselamatan Australia. Boleh didapati dengan Kinetic Sand adalah satu set membentuk alat yang direka khusus untuk menguatkan butiran arca segar pasir super ini boleh menghasilkan.

H.A: #39.00
Lihat Detail

Beats by Dr.Dre Beats Studio Wireless Headphone ( Original Set ) BELI

RM 1,580

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand:



119.2122
Detail produk:


H.A: #1530

beats by dr dre
Headset
Lihat Detail

Monopod handphone mobile Pocket Size Camera with Smart Phone Holder BELI

RM 24

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand: MONOPOD



119.2122
Detail produk:


Pocket Saiz monopod kamera pegangan tangan untuk iPhone Nota 3 Smartphone
• laras sepenuhnya kepada sudut, sengetkan, dan panjang yang dikehendaki
• kepala totatable unik untuk pelarasan mudah kepada mana-mana malaikat
• Mudah untuk membuat potret diri atau mengambil gambar dari orang ramai sasaran
• mengendalikan Non-slip
• Lanyard termasuk untuk menjaga monopod selamat ketika mengambil gambar
• Mudah sesuai mana-mana gambar standard atau video gunung
• Mengamalkan struktur aluminium yang tahan lama dan ringan untuk kegunaan sehari-hari
• monopod kira-kira 22 cm
• monopod kira-kira 95 cm (Extended)
• pemegang telefon, kira-kira 5.5 - 8.5cm


Warna: hitam

Sesuai:
Ini serasi untuk kebanyakan telefon pintar,
Apple iPhone 5 / 5S (4 / 4S dan semua model), Samsung Galaxy S3 / S4, Samsung Galaxy Note Series, HTC, Sony Xperia, Nokia, Sony Erricson dan kebanyakan telefon pintar dengan lebar maksimum di bawah 85 mm.

termasuk:
1 x Monopod
1 x Smartphone Stabilizer Mount


H.A:# 19.00
Lihat Detail

A5 Memobottle BELI

RM 22

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand:



119.2122
Detail produk:

Avaible untuk warna hitam, brown, pink.
BPA FREE Bottle
Space-Saver Drinking Bottle
Stylish and Transparent Design
Easy Portable to Carry
Size : 130mm x 32mm x 213mm
420ml/ A5 Size

H.A: #17.00
Lihat Detail

Terlerainya Satu Janji BELI

RM 28

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand: Intens



119.2122
Detail produk:


H.A: #23.80
Lihat Detail

Gun Games Set Retro Video Games Card Catridge Tape BELI

RM 59

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand: Classic



119.2122
Detail produk:


H.A: #54.00
Lihat Detail

alat pengejut alarm jika tertidur sewaktu memandu BELI

RM 15

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Penjual: Faris Aiman



119.2122
Detail produk:
Alat ini berfungsi bagi mereka yang kerap kali mengantuk sewaktu memandu yang boleh membawa kepada kemalangan alat ini boleh mengejutkan anda jika anda terlelap.
H.A: #7.50
Lihat Detail

powerbank pineng 10000mah BELI

RM 85

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brands: Pineng



119.2122
Detail produk:
Powerbank Pineng 10000mAh stok tersedia untuk warna gold dan silver.


H.A: #80.00
Lihat Detail

Red Spider iPega PG-9055 Wireless Bluetooth Gaming Controller Joystick BELI

RM 148

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brands: iPega



119.2122
Detail produk:
Joystick untuk kaki gamer atau sapa saja yang suka main game boleh setting controllnya dan kebanyakan gadjet boleh dimasukkan.




H.A: #143.00
Lihat Detail

Powerbank Fast Charge 5200mAh BELI

RM 114

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brands: POWEROCKS



119.2122
Detail produk:
Powerbank charge cepat 5200mAh.Setakat hari ini hanya ada warna hitam jer.

H.A: #108.00
Lihat Detail

pomade suavecito original BELI

RM 80

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Brand: Suavecito



119.2122
Detail produk:


INGREDIENTS: Water (Aqua), Ceteareth-25, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin Caramel, Simethicone, PVP, PEG-8 Beeswax, Propylene Glycol, Polysorbate 20

H.A: #70.00
Lihat Detail

Pentagram Exile Multipurpose Outdoor Sling Pouch Bag Backpack Bag BELI

RM 100

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Penjual: Faris Aiman



119.2122
Detail produk:
Beg terbaik untuk adventure tahan laksa.Stok tersedia hitam, biru, navy blue, merah.

H.A: #94.00
Lihat Detail

jam g-shock BELI

RM 49

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Penjual: kwingcollectionz



119.2122
Detail produk:
Jam jenama G-SHOCK stok tersedia warna merah, biru, dan hitam.


Lihat Detail

plug menjimatkan minyak kereta sehingga 30% BELI

RM 19

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Penjual: VizzoDeals



119.2122
Detail produk:
Spesifikasi produk :

hayat bateri lebih lama

Mudah untuk digunakan dan mula bekerja dengan serta-merta

Neo Socket adalah teknologi terkini, ciptaan kejayaan dan peranti dipatenkan yang boleh menjimatkan penggunaan bahan api sebanyak 10-30%.

Neo Socket juga membantu meningkatkan pecutan enjin kereta dan prestasi ke atas peralatan lembaga seperti stereo, penghawa dingin dan lampu.

Ia juga menyediakan lebih kuasa kuda, jangka hayat bateri lebih lama dan tindak balas throttles lebih tinggi.

Soket Neo, memberikan kereta pelepasan bersih dan membantu mengurangkan pelepasan karsinogenik yang bertanggungjawab untuk Perubahan Global Iklim (GCC)

Ini bermakna kurang pencemaran dan udara yang lebih bersih.

Neo Socket terbukti selamat, mudah untuk digunakan hanya cucuk plug ke tempat plug pembakar rokok dalam kereta anda.
Lihat Detail

riddex alat pengusir tikus BELI

RM 20

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)
Penjual: Vizzodeals



119.2122
Detail produk:

Lihat Detail

ivmist kids BELI

RM 20

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)



119.2122
Detail produk:
Kandungan dalam ivkids ialah Ekstrak Jerangau, Ekstrak Cekor, Limau Purut, Habbatussauda, VCO, Saffron, Minyak Kayu Putih.Amat disukai oleh kanak-kanak dan orang dewasa.Ivkids juga dapat menyembuhkan beberapa penyakit seperti demam, batuk, selsema, luka, campak, kurap, ruam, kembung, sakit sendi, sakit gigi dan lain-lain..

3 sebab ivkids menjadi pilihan ramai:
✔ SELAMAT
- IV Kids diformulasikan dari ramuan-ramuan herba yang terpilih, ianya 100% bahan organic dan tidak mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna. IV Kids juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT140703823K).

✔ MUDAH
- Cara menggunakan IV Kids ini sangat mudah dan mampu menjimatkan masa anda. Apa yang anda perlu lakukan ialah cuma “SEMBUR” di tempat yang sepatutnya mengikut penyakit baby dan anak anda.

✔ BERKESAN
- IV Kids sudah terbukti berkesan kepada ramai pelanggan kami. Walaupun pada awalnya agak ragu-ragu, tetapi setelah mencubanya dan menyemburnya, kini mereka yakin apabila melihat keberkesanan produk IV Kids ini terhadap kesihatan baby dan anak-anak mereka.
Bermacam-macam testimoni telah diberikan contohnya dibawah ini:

Lihat Detail
 
Copyright © 2014. BukaBaju Template - Design: Gusti Adnyana