impian dekorasi yang cantik dan selesa


Hubungi:

01121266616 (ISKANDAR)


Setiap orang pasti mengimpikan rumah yang cantik dan selesa.Namun tidak ramai yang mahir dalam bidang dekorasi.Dekorasi jika dilaksanakan secara bersungguh-sungguh dan mengambil kira aspek kecantikan, kehalusan, kesenian dan ciri-ciri yang tersirat maka dekorasi yang dihasilkan sudah pasti menarik.Dekorasi yang hebat amat penting dalam melahirkan inspirasi dan ketenangan jiwa.Kami berpengalaman dalam bidang dekorasi ini selama 6 tahun.Syarikat kami, GF Decoration nombor syarikat (SA0373225-X) telah menghasilkan beberapa projek dekorasi.Peranan kami adalah membantu rakan-rakan diluar sana yang berhasrat mencantikkan dekorasi dalaman rumah, ruang pejabat, dan ruang bangunan yang lain.


Kerja Kami


Ruang Tamu





MASJID PRODUA RAWANG





ASRAMA TAHFIZ





KIOSK AMPANG POINT





RUANG KERJA DI RUMAH





DAPUR





BILIK TIDUR





RUANG KERJA PEJABAT



Antara Projek Besar Yang Kami Jalankan (AMKOR MALAYSIA)





RUANG KERJA PENGARAH HOSPITAL PUTRAJAYA



Jika anda berminat dengan hasil kerja kami sila hubungi:

01121266616 (ISKANDAR)

Lihat Detail

jersi bola yang berkualiti

RM 36

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)

Jika berminat sila hubungi:

01116927532



119.2122
Detail produk:
Kini jersi-jersi yang berkualiti yang memang gred A senang didapati sekarang.Bukan itu sahaja harganya juga yang berpatutan dan mampu milik.


JERSI ARSENAL





JERSI MANCHESTER UNITED





JERSI CHELSEA





JERSI LIVERPOOL F.C




Jika anda berminat dengan design baju yang kami jual sila hubungi:

01116927532

Lihat Detail

Susu Kambing As-sakinah

RM 38

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)



Detail produk:

Kelebihan :
[ Susu Kambing As-Sakinah ]
" Memang Sedap!!! Tidak berbau hamis!! "

[ Sesuai diminum oleh ]
➥ Kanak-kanak berusia 2 tahun ke atas
➥ Remaja , dewasa
➥ Wanita hamil
➥ Warga emas

" Yang terbaik ia tidak dicampur GULA "

[ Susu Kambing ]
➟ Adalah susu yang terbaik selepas susu ibu jika dibandingkan dengan susu lain. Kaya dengan vitamin, mineral, unsur surih, protein dan asid lemak

[ Gingko Biloba ]
➟ Mempunyai ciri-ciri antioksidan disamping melancarkan peredaran darah

[ Kismis ]
➟ Salah satu sumber makanan yang kaya dengan zat besi. Ia menguatkan minda

[ Manna atau Gam arab ]
➟ Merupakan sumber prebiotik. Bertindak sebagai makanan kepada bakteris baik yang terdapat dalam usus

[ Ubi Bit Merah ]
➟ Meningkatkan kadar metabolisme. Mengawal paras kolestrol dalam darah
---------------------------------------------------------------------------

Ubat Gigi Fresh As-sakinah
Free Gift
Mengandungi:
Ekstrak Pudina + Ekstrak Cengkih + Ekstrak Kayu Manis + Ekstrak Selasih + Ekstrak Sugi + Ekstrak Sireh

[ Kebaikan ubat gigi As-sakinah Fresh ]
➥ Mencegah Kerosakan Gigi
➥ Menguatkan Gusi & Gigi
➥ Menyegarkan Nafas
➥ Diperkaya dengan bahan-bahan alami terbaik

[ Ekstrak Pudina ]
➟ Sebagai perangsang dan membantu proses penghadaman. Bertindak sebagai antiseptik, antiparasit dan antivirus. Menyegarkan nafas

[ Cengkih ]
➟ Menghilangkan bau mulut. Melegakan sakit gigi

[ Kayu Manis ]
➟ Menyekat pertumbuhan bakteria, sakit gusi dan ulser mulut

[ Selasih ]
➟ Mengatasi serta mengubati nyeri pada sakit gigi. Meredakan stress, gelisah dan membantu masalah sukar tidur

[ Sireh ]
➟ Membunuh bakteria, mencegah radang gusi. Mencegah dan mengatasi bau mulut. Membersihkan plak pada gigi

[ Sugi ]
➟ Memutihkan gigi, Membersihkan mulut dan menghilangkan kahak
Lihat Detail

proses kekayaan sebenar

RM 20

Condition: Baru [New]
(Harga produk termasuk kos pos)




Detail produk:

Rumusan Buku PKS

Ringkasan Pilihan dalam topik buku Proses Kekayaan Sebenar PKS
Topik 1-5
Membincangkan isu ilmiah kerja sektor kerajaan, swasta dan berniaga.
Juga disenaraikan beserta huraian laman web/ sumber mencari pekerjaan.
Untuk menuju kekayaan seharusnya maksud sebenar pendapatan dan rezeki perlu diketahui.
Didedahkan juga sumber utama untuk mudah mendapatkan rezeki.
Jadual disediakan yang memberi gambaran proses kejayaan dan memulakan perniagaan
Topik 6-10
Sikap berkhayal dihuraikan lebih lanjut dalam menuju kekayaan .
Teknik untuk segera berusaha dan berjaya
Panduan dalam bentuk jadual senarai semak langkah-langkah memulakan perniagaan sehingga mendapat pendapatan ratus/ribuan ringgit sebulan.
Juga disediakan jadual senarai semak memulakan perniagaan tanpa modal dan kemahiran sehingga mendapat pendapatan pertama anda.
Sumber mendapatkan kemahiran dengan kos murah.
Jadual senarai semak langkah2 untuk melariskan jualan. Panduan diberikan mengikut langkah untuk menghasilkan jualan seharian.
Juga anda diperkenalkan dengan platform lain termasuk fbAds membantu dalam mengiklankan produk.
Topik 11-16
Apa yang patut dan tidak patut dalam mengurus kewangan perniagaan
Panduan bagaimana menjana pendapatan
Diberikan tips penting untuk menghasilkan sesuatu produk supaya laris dipasaran
Dihuraikan 22 lubuk pernigaan2 online dan offline yang mampu memberi pendapatan
Pendedahan bagaimana mendapat pendapatan sampingan matawang USD.
Juga dibekalkan panduan dan perkara yang boleh menyebabkan anda gagal dalam perniagaan.
Topik 17-21
Sebelum mencapai kekayaan, kewangan dirumah dahulu perlu dikemaskini, panduan dan sistem mengurus kewangan dirumah akan diberikan.
Tips dan panduan pengurusan kewangan dirumah akan diberikan.
Panduan untuk mengelakkan kesilapan memilih mentor dalam perniagaan di sertakan. Anda perlu sedar hal ini supaya tidak ditipu sehingga jatuh miskin kembali.
Juga dibekalkan tanda2 penipuan perniagaan supaya anda tidak ditipu dalam perniagaan.
Topik 22- 26
Anda perlu tahu bila anda kaya ( tanda-tanda kekayaan sebenar disertakan )
Apabila dah mula kaya, anda diajar pula untuk lebih berjaya dengan menaik taraf kekayaan.
Pelaburan diperlukan untuk naik taraf kekayaan, panduan diperlukan supaya duit pelaburan anda digunakan dengan betul.
Beberapa cerita benar/rekaan untuk anda lebih faham proses kekayaan sebenar.
Anda juga dibekalkan jadual kehidupan harian yang boleh digunakan untuk kekal sebagai orang kaya sebenar.
Soal jawab dibekalkan supaya anda lebih memahami isi sepanjang pembacaan anda.
Lihat Detail

Seindahmu

RM 33

Condition: Baru [New]
(Harga produk tidak termasuk harga pos)



119.2122
Detail produk:

Tajuk : Seindahmu
Penulis : Tina Derika
Harga : RM33.00
ISBN : 978-967-0246-67-3

Sinopsis
“Sama ada kau kena berubah sikap, atau kahwin dengan Zinnirah. Bila sebut pasal ubah sikap maknanya, kau tak bolehlah pergi kelab, berfoya-foya dengan Sofia.”

Malangnya Danial Zakhan, pewaris syarikat perkapalan yang suka bersosial dan berhibur itu tidak berjaya mengubah sikap buruknya. Dato Abdullah, papanya Danial menganggap hanya Zinnirah yang mampu mengubah Danial Zakhan.

Siapa Zinnirah? Pada Danial, perempuan itu hanya anak pemilik kedai runcit kampung. Memang tiada apa yang indah pada wanita kampung itu. Lainlah Sofea Eryna, kekasih hatinya selama bertahun-tahun, yang seksi bergaya dan tinggi darjatnya. Lantas perkahwinan dia dengan Zinnirah disembunyikan daripada khalayak, juga Sofia Eryna.

“Selama kau belajar kat U, kau tak ada boy-friend?”

“Belum pernah ada. Saya tak pernah terfikir lagi.”

“Huh! Tak pernah ada boy-friend, dah mengada-ada nak kahwin. Menggatal!”

Dan Zinnirah hanya terkedu. Dalam hati seorang Zinnirah, dia tertarik kepada keindahan alunan piano yang dimainkan oleh Danial Zakhan, juga tertarik kepada lelaki kacak yang sudah bergelar suaminya itu. Tetapi isteri mana yang tidak sakit apabila suaminya bertunang dengan perempuan lain?

“Zira... Kau tahu buat Cheese Cake?”

“Kek tu awak nak buat apa?”

“Untuk hantaran TUNANG. Aku nak bagi kek untuk Sofia… Kek tunang aku tu mesti sedap. Okey? ”

“Alright, Encik Danial. Saya akan buat yang paling sedap.”

Rupa-rupanya secara tidak sengaja Danial Zakhan telah berusaha membuat Zinnirah cemburu dan sakit hati. Namun tidak berjaya. Mengapa? Kerana perempuan itu Zinnirah!

Setelah membaca selembar surat usang itu, barulah Danial Zakhan menyedari indahnya Zinnirah yang dimilikinya. Namun, semuanya sudah terlambat apabila perkahwinannya dengan Sofea Eryna bakal berlangsung tidak lama lagi. Di tambah pula dengan Adam, majikan Zinnirah yang bersungguh-sungguh ikhlas mencintai isteri rahsianya itu. Mungkinkah mereka bersama? Kini… apa yang tercetus dalam hati, hanya mampu membuatkan sayup-sayup melodi jantung mereka degup menyebut… Seindahmu…
Lihat Detail
 
Copyright © 2014. BukaBaju Template - Design: Gusti Adnyana